Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Več o temV redu
prevozi po cesti transport logistika fiata

 Interlogis – logistično podjetje in distribucijski center Kranj

 

Distribucijski center Interlogis d.o.o. – transport in logistika

Interlogisje mednarodno priznano logistično podjetje iz Struževega pri Kranju. Ukvarjamo se z različnimi dejavnostmi, ki jih lahko zajamemo v besedno zvezo transport in logistika. Da je Interlogis resnično uspešno in zaupanja vredno mednarodno podjetje, se lahko prepričate s klikom na zavihek Partnerji, kjer so našteti tuji sodelavci, s katerimi Interlogis že vrsto let omogoča, da je dostava pošiljk kakovostna in zanesljiva. Imamo lasten distribucijski center ter pokrit in nepokrit skladiščni prostor z vso potrebno opremo, s katero lahko zagotovimo kakovostno skladiščenje. Interlogis vam nudi tudi carinsko in zavarovalniško posredovanje ter manipulacijo ADR pošiljk.

 

Interlogis – logistično podjetje in distribucijski center

Logistično podjetjeInterlogis se ukvarja z logistiko. In kaj pravzaprav pomeni ta izraz? Logistika je znanost in dejavnost, ki se ukvarja s pretokom blaga, kapitala, storitev, informacij in energije. Cilj vsakega podjetja, katerega osnovi dejavnosti sta transport in logistika, je kakovostno opravljena dostava pošiljk. To pomeni, da je pošiljka dostavljena v pravi količini, na pravi kraj in ob pravem času, pri čemer morata biti tako ponudnik storitev kot odjemalec zadovoljna s stroški oziroma dobičkom. V podjetju Interlogis vam s svojimi bogatimi izkušnjami in gosto razpredeno distribucijsko mrežo po vsem svetu lahko zagotovimo natanko to – kakovosten transport in logistiko po ugodni ceni.

 

Zanesljiva dostava pošiljk – rešitev za vse vaše logistične težave

Imate težave z logistiko? Brez skrbi! Interlogis jih lahko reši. Smo logistično podjetje in distribucijski center, zato razpolagamo z vsemi potrebnimi vzvodi, da vam zagotovimo uspešno in kvalitetno dostavo pošiljk tako rekoč kamor koli na svetu. Transport in logistika sta naši osnovni dejavnosti, zato nas lahko kadar koli pokličete ali pošljete poizvedbo ali naročilo prek spletne strani www.interlogis.si. Seveda bomo v podjetju Interlogis z veseljem odgovorili na katero koli vprašanje in vam s strokovno usposobljenimi zaposlenimi nudili najboljšo pomoč. Ne odlašajte – rešili bomo vse vaše logistične težave!

 

Zgradili smo evropsko in svetovno mrežo skrbno izbranih partnerjev, ki zagotavljajo, da vam Interlogis lahko ponudi celovito mednarodno področje transportnih in logističnih storitev.

Naša filozofija nikoli ni temeljila na dejstvu, da so stvari dokončne. Naša mreža se stalno dopoljnjuje in raste. Temelji na malih, avtonomnih in fleksibilnih partnerjih, katerih storitve so prilagojene zahtevam in razmeram njihovih lokalnih trgov. 

Cilj naše mreže je zagotoviti časovne in ekonomske prihranke našim kupcem.